הדובדבן שבקצפת:לבן קלאסי וממכר
מירי זורגר No Comments on הדובדבן שבקצפת:לבן קלאסי וממכרמוס משובח עם גבינה ודובדבנים ועוד הפתעות • תכינו אותו מראש תקפיאו ותשמרו ותוכלו לשלב כחלק ממשלוח מנות בסגנון לבנבן • פורים עמוס
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- הצטרפו לאלפי הלומדים: בבא מציעא דף ע"ה
- יענק'לה במונולוג מצמרר: "הפעם האחרונה שראיתי את אחותי"
- אלוף במיל' הכהן: "ההימנעות ממשל צבאי בעזה היא תקלה"
- ההתלבטות וההכרעה: חוק גיוס פשרני או מחמיר
- הערכה מפתיעה בארה"ב: סינוואר בחאן יונס | מתעדכן
תגיות
אז באילו צבעים אתן מעצבות את משלוחי המנות שלכן השנה?
אם אתן הולכות על לבן וקלאסי,
הנה קינוח מעוצב ושווה במיוחד שיקשט לכן אותו:
מוס גבינה בכוסות:
מצרכים:
2 כוסות מחית פרי אדום (תותים, דובדבנים, חמוציות….)
לגבינה:
500 גר' גבינה 5% שומן
1 שקית אינסטנט וניל
150 גר' אבקת סוכר
250 מ"ל שמנת מתוקה 36 % שומן מוקצפת לקצף רך
לפירורים קריספיים:
100 גר' קמח
100 גר' חמאה
100 גר' שקדים מולבנים טחונים
100 גר' סוכר
אופן ההכנה:
הכנת המוס:
את הגבינה, האינסטנט והסוכר יש לשים בקערה ולערבב למסה אחידה
לטעום ולתקן תיבול
להוסיף את השמנת המוקצפת ולערבב למסה סמיכה
להניח במקרר לשעה
הכנת הפירורים לציפוי:
את המצרכים יש לשים במעבד מזון וללוש למסת פירורים
לאכסן בקופסת פלסטיק ולהקפיא לשעה לפחות
לאפות בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להשחמה
הרכבת המנה:
בכוסות מיני יש לשים כף ממלית הפרי האדום
מעל לזלף בנדיבות מוס גבינה
לפזר פירורים אפויים מעל ולהגיש.
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.